'AD-NET.nl Lite' slechts € 0,99 per maand

Diensten

AD-NET Sitebeheer CMS

Door ons flexibele sitebeheer systeem zijn wij in staat om snel een betaalbare, zorgeloze en onderhoudsvrije website voor u te realiseren.

De site wordt volledig in overleg met u opgemaakt en ingericht. Wijzigingen worden middels het sitebeheer systeem doorgevoerd. Dit zal in veel gevallen door ons worden uitgevoerd middels ons onderhoudspunten systeem. Wij streven ernaar wijzigingen op dezelfde dag door te voeren zodat uw website actueel blijft. Uiteraard bestaat de mogelijkheid het onderhoud door de klant zelf uit te laten voeren door een inlog op ons sitebeheer systeem.

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van verschillende modules, dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld YouTube films, fotoalbums en een contactformulier op uw website te plaatsen.

Het is in veel gevallen mogelijk de lay-out van uw huidige site over te nemen of een maatwerk lay-out te creëren. Er is ook een breed scala aan standaard lay-outs welke als basis voor uw website kan dienen. Wij nemen graag uw wensen met u door. Er is al een basis website voor ongeveer €60,-- maar u kunt ook de website volledig zelf inrichten.

U kunt middels twee verschillende varianten gebruik maken van ons sitebeheer faciliteiten:

AD-NET.nl Lite waarbij u een subdomeinnaam onder AD-NET.nl (bv. http://uwnaam.ad-net.nl) krijgt voor slechts €0,99 per maand.

AD-NET.nl Pro waarbij uw website onder een eigen domeinnaam (bv. http://www.uwnaam.nl) bereikbaar is. AD-NET.nl Pro is inclusief het AD-NET.nl hostingpakket zodat u gebruik maakt van alle webhosting faciliteiten voor slechts €3,99 per maand.

 

Webhosting

Naast ons sitebeheer systeem biedt AD-NET.nl de mogelijkheid voor webhosting. Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop een website geplaatst kan worden. Het betreft een uitgebreid all-in hostingpakket met de nieuwste technieken op krachtige servers zodat de website 24 uur per dag bereikbaar is.

U krijgt in het AD-NET.nl hostingpakket standaard 500MB webruimte om uw website te plaatsen. Het hostingpakket is uitbreidbaar en er kan naar behoefte extra webruimte worden aangevraagd. Door de combinatie PHP en MySQL zijn krachtige websites te realiseren. Tevens krijgt u de beschikking over vele scripts zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla. De servers worden 24 uur per dag in de gaten gehouden en middels de back-up mogelijkheid kan een hostingpakket worden teruggezet. Middels het uitgebreide control panel zijn alle functies zelf te beheren en krijgt u inzicht in de bezoekersstatistieken.

E-mailaccounts kunnen worden aangemaakt of de mail kan worden doorgestuurd en door gebruik te maken van de verschillende webmail mogelijkheden heeft u overal en altijd toegang tot uw e-mail.

Het standaard AD-NET.nl hostingpakket is er voor slechts €2,99 en is naar eigen behoefte uitbreidbaar.

 

Onderhoud

Ons onderhoudspunten systeem stelt u in staat snel wijzigingen op uw website door te laten voeren zonder te veel uren te betalen.

Een website laten maken is één ding, maar onderhoud is zeker een onderdeel van een goede website. Voor onderhoud aan de website bieden wij onderhoudspunten aan. Dit is een aantal punten dat ingekocht wordt en gebruikt kan worden om aanpassingen op de website uit te laten voeren. Om bijvoorbeeld tekst aan te laten passen op één pagina wordt 1 punt van het tegoed afgeschreven. Een plaatje opmaken en op de website plaatsen 2 punten. Als wijzigingen worden doorgegeven wordt vooraf opgegeven hoeveel punten van het tegoed wordt afgehaald. Na akkoord worden de wijzigingen doorgevoerd. Wij streven ernaar wijzigingen op dezelfde dag door te voeren zodat uw website actueel blijft.

Onderhoudspunten inkopen kan voor slechts €29,95 per 10 punten (ongeveer gelijk aan 1 uur werkzaamheden) met een minimale afname van 10 punten. Voordeel van dit systeem is dat niet voor iedere wijziging een factuur hoeft te worden geschreven en dit goedkoper kan worden aangeboden. Klanten kunnen kleine wijzigingen snel door ons door laten voeren zodat de website ‘up to date’ blijft.

Geen website bij AD-NET.nl maar toch geïntresseerd in ons onderhoudspunten systeem. Naast het onderhouden van de eigen gehoste en gecreërde websites is het ook mogelijk andere websites te laten onderhouden door AD-NET.nl. Dit kunnen bijvoorbeeld websites zijn met een WordPress of Joomla backend maar ook eigen gecreërde websites en zelfs bij andere hostingproviders. Hiervoor gelden dezelfde prijzen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Uw informatie zonder zorgen op internet!